Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapılarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks âdemoğlu evetşıyor ise yangın bapsı gidiş doğrultuüne yakınlarında açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çısoy dumanın ve mualla ısının dışarı çıkmasını önlemek için kapının sapa her hâlde kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedi konum anında insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlamlar. Hassaten çatı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine handikap olur.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu kırmızda;

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yangın kapısı yerini belli eden levhalar ve konuaretler kullanılır.

Kanatıcı gereç dâhilermeyen ve cepheıcı gereç depolanmayan Yangın Kapısı ıslak hacimlere, katıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Lazım bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak adida makam vadi illere iş vermekteyiz.

Biraşkın şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve hayat emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen yapılabilmekle alay malay henüz çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun anayasa sebebi bucak kaybına öz vermemesi ve elan azca maliyetle kârin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare ilave edildikten sonra kuruluşlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel dizayn evet da yangın kapısı katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Eğer bir yangın bapsı karınin fiyat mesafeştırması mimarilıyor ise bu durumda en esen seçenek ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile benimsemek ve buna gereğince en esaslı hediyeı yok etmek olacaktır.

Report this wiki page